Fredags koncert på torvet – Stig Møller Band – kl. 17-19

Der er sikkert mange, som tværs gennem tidens hashtåger husker flower power`ens frontfigur fra dengang rock blev kaldt for beatmusik; Stig Møller; nogen kalder ham for Danmarks nationalhippie, og det ser ikke ud til at gøre ham noget.

Når Stig Møller er på scenen er der en masse respons og feed-back fra Stig til publikum og fra publikum til Stig.
Stig har en meget ligefrem og underholdende facon at være på og en stor voksende fanskare, der ofte udgør stammen i Stigs publikum.

Stig startede som folkesanger i 1960’erne. I København var Las Vegas scenen, men Stig rejste også rundt i Europa. I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne STEPPEULVENE, og senere igennem 1970’erne var Stig med i grupper som: Skousen/Ingemann – Starfuckers – Skjald m.fl., og det er også blevet til egne LP-udgivelser og eget orkester, nemlig: Stig Møller Band.
Igennem diverse grupper har Stig Møller placeret sig som solist med bl.a. udgivelsen:

” S I K K E E N D E J L I G D A G “

Peter Ingemann er oprindelig jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rock-scenen resultatet, der gjorde Ingemann til el. -bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som: Skousen/Ingemann – No Name – Røde Mor – Drops og Bellami.

Det er blevet til adskillige LP-indspilninger både med selvstændige numre fra de grupper Ingemann tilhører, og som studiemusiker for diverse solister.

Dato

30 august 2024

Pris

Gratis

Hvor?

Torvet