Åbent i dag
10.00 - 17.30

Kræmmermarked

Vil du gerne have en stand til Kræmmermarked 2018 i Herning City d. 26. maj?
Så er det lige her du skal skrive dig op!

Den 26. maj holder vi et af de eftertragtede kræmmermarkeder i Herning City - Og du kan være med.

Prisen for at deltage er 200 kr. for at leje en stand med tilhørende bord (hvis dette ønskes). Ud af de 200 kr. doneres 100 kr. til en legeplads på Torvet. På standen kan du sælge alt mellem himmel og jord, som du kan finde i kælderen eller på loftet!

VIGTIG INFORMATION

For at tilmelde dig betaler du for det ønskede antal stande á 200 kr. via kontooverførsel til konto nr.: 9873 4561267478.
Når du betaler så skriv dit telefonnummer, efterfulgt af Kræmmermarked26. Eksempel: "28895890 Kræmmermarked26". Hvis du via bankoverførsel har et max antal tegn at skrive, så skriv så meget som muligt.
Din tilmelding er -først- godkendt, når pengene er overført til kontoen via kontooverførsel.
Vær opmærksom på, at du ikke får en bekræftelse på, at pengene er er modtaget!
Du får en stand på 3x3 meter med tilhørende bord (inkluderet i prisen), hvis du trykker ja til dette i formularen herunder - Er bord inkluderet. stand.
Placeringer af stande i Herning City er efter først til mølle princippet - så skynd dig at tilmelde dig, da vi har begrænset pladser!
Sidste dato for tilmelding er tirsdag d. 22. maj!

Nb! Hvis dig og din ven/veninde gerne vil have stand ved siden af hinanden, vil det være en god ide, at en af jer bestiller begge jeres stande. Dermed sikrer I jer, at I kommer til at have 2 stande ved siden af hinanden.